Täyden palvelun rakennusliike.

Olemme perheyritys Pohjois-Pohjanmaalta Nivalasta. Meillä on todella kattava tieto ja taito rakennusalalla, Mikäli mietit talon rakentamista, remontointia, maalaamista, mitä tahansa, älä epäröi olla yhteydessä tännepäin. 

Maalauspalvelu

Teemme erittäin laadukasta maalausta. Käytössämme on meidän kehittelemä Painepensseli. Painepensselillä maalipeite on ehdottoman tasainen, ja mahdollistaa jouhevan maalaustyön etenemisen, jonka ansiosta maalausrajat on historiaa!

Ensikesän kalenterissa alkaa alkukesälle olla jo muutamia sovittuja kohteita, ja varmistaaksesi edullisen hinnan, ole ajoissa yhteydessä, niin on mahdollista järjestää saman alueen kohteet samaan ajanjaksoon, jolloin hinta on takuulla edullisempi.

Rakennuspalvelut

Rakennuspalveluita laidasta laitaan. Kokemus kymmenistä uudisrakennuksista takaa hyvän työn jäljen ja ripeän etenemisen. Uudisrakentamisessa erityisen tärkeää on panostaa tekemisen laatuun aina sorapatjasta saakka. Minulle hlökohtaisesti on erittäin tärkeää, että piiloon jäävätkin rakenteet on toteutettu laadukkaasti, 

Yhteistyö ja kumppanuus!

Meillä on myöskin kohtalainen somenäkyvyys. N 2.5 milj. Näyttöä kuukaudessa somekanavillamme. Mikäli haluat näkyvyyttä, niin olemme erittäin mielellämme halukkaita aloittamaan yhteistyön kaupallisesti.